tiistai 5. lokakuuta 2010

Päivän pimaukset

Terroriuhkaa on ilmassa. Euroopan suuria kaupunkeja on varoiteltu. Ruotsi nostanut valmiuttaan asiassa.

Mitäs tääl meillä? Supo toppuuttelee ja kertoo, ettei meillä suomlaisilla ole mitään hätää. Matkustellaan vaan kaikessa rauhassa. Kattokaas, kun suomalaisten ei Supon mukaan tarvitse pelätä matkoillaan. Terroristit niinku erottavat suomalaiset turistikohteissa, eivätkä sitten siihen kohteeseen iske??? Vai???
Tulee mieleen ajat kauan sitten. Tsernobyl tupsautti ilmoille melkoisen säteilypilven. Säteily levis ja laajeni tänne pohjoisen suuntaan. Ruotsissa ja muualla Euroopassa säteilymittarit olivat punaisella, mutta meille tääl Suomessa sanotiin vaan, et nou hätä. Sen jälkeen vaan piti vuosikausia varoa sieniä ja kaloja liiallisten pitoisuuksien takia....???

Kun viranomaiset sanovat nou hätä, meikä valpastuu saman tien. Olkaa muutkin kuulolla. Varmuuden vuoksi.

Romanialaisten kerjäläisten kaatopaikka - tarkotan siis leiri - Kalasatamassa saa jäädä paikoilleen. Helsingin kaupungin valtuutetuille tais tulla liian kuuma peruna käsittelyyn. Jättivät asian silleen niinkuin Nuorisolautakunta oli päättänyt. Ne päätti jatkaa Vapaa katto ry:n vuokrasopimista. Tää Vapaa katto ry on antavat luvan kerjäläisille levittäytyä talon pihapiiriin. Kattokaas kun nää ulkomaalaiset ovat niin arvokas / värikäs / rikastuttava lisä meidän köyhässä ja mitäänsanomattomassa kulttuurissamme.... ?

Tämmönen koko Eurooppaa koskeva ilmiö ja asia kuin miljoonat romanialaiset kiertolaiset, jätettiin yhden Nuorisolautakunnan harteille. Noh, ei tietty niit kaikkia miljoonia, vaan nää muutamat sadat, jotka tääl Stadissa pyörii.

Onks se väärin? On. Meinaan, et kunnallispoliitikot ei kanna vastuuta ja tee päätöksiä.

Helvetti kun harmittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails