sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Tanssii tähtien kanssa - osa 2

No niin. Jamit on pidetty.  Kansa on sanansa sanonut.
Niitä ääniähän on saanut antaa pitkin viikkoa. Ihan outoa. Ilman et parit on mitään esittäneet. Ai niin, unohdin. Ohjelman tuottajahan keräilee rahat jokaisesta soitosta...

Samoilla Suomen tanssiurheiluliiton säännöillä mennään kuin viikko sitten. Annan arvion ja pisteet vain tanssioppilaalle.

Pari no. 8 Satu Silvo - Sami Helenius / Jive / mun pisteet 6

Hitsi, Satu loisti. Kasvoistaan. Tekemistä ja jammaamista kyllä ihan jiven hengessä. Mutta askelvirheitä, horjumista ja niistä johtuvia rytmihäiriöitä. Askeleet lampsimista. Valitettavasti. Kokonaisuus kuitenkin tanssin tunnelmaan sopivan iloinen.

Pari no. 7 Antti Tuisku - Ansku Bergström / Tango / mun pisteet 8

No hitsi! Antti osaa. Vaikeita, nopeita askel- ja kuviosarjoja.  Oikeassa rytmissä. Siltä osin kun ehti nähdä. Asento erittäin hyvä. Hartiat vielä nousevat. Kertoo vakiotanssiasennon vaikeudesta. Uskottava tangoesitys.

Pari no. 10 Maria Jungner - Aleksi Seppänen / Jive / mun pisteet 4

Aijai jai! Maria oot ihan tönkkö. Aleksin rinnalla on kellä vaan olemista. Sen verran taitava tanssija mies on. Kankeaa, ulkokohtaista ja kuin ihmettä odottavaa Maria meno. Vaikka hymy olikin kasvoilla, jiven hauskuus jäi kyllä Marian tanssista kauas.

Pari no. 9 Jukka Rasila - Saana Akiola / Tango / mun pisteet 9

No hei! Et Jukka pettänyt nytkään. Mukava nähdä miehen ottavan tän homman tosissaan. Asento jo erittäin hyvä, ottaen huomioon vakio asennon vaikeuden. Rytmi ja asenne hyvässä jamassa. Katse jähmettynyt. Juu - kertoo keskittymisestä. Tanssiessa on mietittävä monta asiaa kerralla. Vasta miljoonan toiston jälkeen kaikki osaset alkavat sujua enemmän itsestään. Silloin ilmeetkin ovat vapautuneempia.

Pari no. 6 Jehtro Rostedt - Susa Matson / Jive / mun pisteet 5

Töpökkä askel. Kovin lattiaa tamppaava meno. Rytmi - ei ihan kohdllaan. Tepastelua. Iloista yrittämistä. Susa niin maan mainio tanssijatar ja esiintyjä. Katse väkisinkin meni häneen. Jethro jäi näkymätömiin.

Pari no. 3 Anna Perho - Janne Talasma / Tango / mun pisteet 3

Eikä, Anna! Oikeesti epä elastinen kuten itseäsi mainostit. Kompurointia, jäkittämistä. Rytmi, askellus, asento. Jäykkää. No mut nukkeahan esitit. Mulle tuli marionetti mieleen. Edelleen pupumaista hypähtelyä.

Pari no. 2. Juha Veijonen - Sanna Hirvaskari / Jive / mun pisteet 6

Hidas, muttei huono Juhan meno. Jiven perusliike ei näkynyt. Hypyt askeltamista. Ovat vaikeita ja vaativat nopeita lihaksia. Ja paljon harjoitusta. Vähän sellaista körmymäistä Juhan meno.

5. Nasima Rasmyar - Jani Rasimus / Tango / mun pisteet 4

Jäykkä. Katse kuin juna olis jättänyt asemalla. Useita askelkömmähdyksiä. Janilla täys työ pitää Nasima menossa ja meiningissä. Nasiman oikea käsivarsi kauniissa asenossa.  Yläselkä silmiin pistävän etukumarassa erillään tanssittaessa. Antoi pelokkaan, varuillaan olevan kuvan. Nasiman puolesta jännitti koko ajan. Milloin tulee seuraava kökkäre.

4. Joona Puhakka - Sanni Siurua / Jive / mun pisteet 7

Jep, jep. Kiva, hyvä, uskottava. Joona jo veikin ajoittain Sannia. Se on paljon se. Vienti ei olekaan ihan helppoa oppia. Rytmi askelten alla. Iloinen rento esitys. Pieniä hetkiä lantiokin jo liikkeellä.

1.Laura Voutilainen - Marko Keränen / Tango / mun pisteet 9

Lauralla upeita, nopeita askelia. Tangon staccato näkyvissä. Eläytymistä, tunnelmaa joka kuuluu tangoon. Luotettavaa osaamista. Upeita linjoja. Taitavia pyörähdyksiä. Hyvä  Laura!

Mä pistän tämän kierroksen ykköstilat jakoo. Laura ja Jukka. Ootte mulle ykköset. Tällä kierroksella.
Onnittelut!

Se on Anna, moi moi. Munkin puolesta.

5 kommenttia:

 1. 'nyök nyök' Niska sai aamujumpan ansiostasi. Aivan samaan mieltä olen kanssasi joka ikisestä parista! Rasilan ilme ei taida muuttua ohjelman myötä. Miehen ilme vaan on sellainen aina! ;D Laura ja Marko saivat oikean tangon tunnelman aikaan. kylmät väreet kulkivat vartaloni läpi pari kertaa. Se on hyvin se - tässä vaiheessa ohjelmaa! Ohjelman jälkeen piti sukeltaa You Tubeen katsomaan argentiinalaisen tanssin taitureita..

  VastaaPoista
 2. Ai niin.. Se piti sanoa, että olen todella tyytyväinen, että ainakin ensimmäiesssä jaksossa tippui oikea pari. Toivon etteivät jatkossakaan tapahtuisi samaa kuin aiempina vuosina eli katsojat roikottavat tanssitaidottomia mukana ihan vain siksi, että he ovat sympaattisia, hyvännäköisiä, hyviä näyttelijöitä jne. Vaikka tämä onkin viihdeohjelma niin tanssitaidot olkoot kriteerinä jatkoonpääsylle!
  Tuomareista sana; lois-ta-vi-a!!! =)

  VastaaPoista
 3. Ei ei ei! Musta ei ole mitään järkee äänestää tanssitaidon perusteella. Just sekin kun Laura Voutilainen on vetänyt parhaat pisteet jo 2kertaa niin sehän voittais. Tuomaritkin on sanonut että äänestäkää sitä paria josta eniten tykkäätte ja ei tarvitse katsoa tanssitaitoa. Jokainen huonommin pisteitä saanut sai tälläviikolla paremmat pisteet. No jokainen äänestäkööt miten haluaa. Tää on vaan mun mielipide.

  VastaaPoista
 4. Mä niin komppaan sun mielipiteitä tanssijoista. Kaudesta vain tulee tylsä, kun Laura on teknisesti melko ylivoimainen. Antti Tuiskun ryhti/asento on mielestäni vielä hakusessa, vaikka muuten onkin taitavimmasta päästä. Susa Matson on upea, ihan hänen takiaan soisin Jetronkin jatkavan :-D

  -Veela

  VastaaPoista
 5. Anu: Juu, samaa mieltä olen. Tanssitaito kunniaan. Tässä ohjelmassa.

  Anonyymi: Kun tää on tanssiohjelma, on hassua, ettei tanssitaidolla tai kuinka oppii tanssimaan, olis mitään merkitystä. Pohjimmiltaan toki viihdettä, jolla todellisten tanssikilpailujen kanssa ei ole mitään tekemistä. Ja kansahan saa äänestää mieleistään. Tottahan toki ihmisiä kannustetaan soittelemaan pitkin viikkoa ja kokoa ajan. Jokainen soitto kun kilauttaa rahaa tuotantofirman kassaan.
  Mä kuitenkin toivon, et parhaiten tanssiva voittais aikanaan koko kisan.

  Veela: Lauralla näyttää olevan etumatkaa muihin, mutta siitä ei kyl sais Lauraa rokottaa. Kiva on katsella hyvin sujuvaa tanssia. Ei tartte tuntea myötähäpeää eikä jännittää tanssijan onnistumisen puolesta.
  Susa on kyl niiin mainio. Toivon hänen takiaan samaa, ettei Jehtro ihan vielä putois.

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails