sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tanssii tähtien kanssa - osa 3

Silleensä. Oppilaiden taidonnäytteet on nähty. On arvioinnin aika. Pisteet tulevat täältä vain oppilaalle. Niinkus aikaisemminkin.

Pari no. 2 Juha Veijonen - Sanna Hirvaskari / foxy / mun pisteet 3

No voihan että. Oli tässä parempaa tekemistä kuin Juhan valssissa, mutta ei sittenkään tarpeeksi. Itse foxya muutaman askeleen verran. Esitys lepäs Sannan naisisilla harteilla. Juha tyhjä katse kertoi, ettei tunnelmaan asti tässä tanssissa päästy. Vaikea on. Foxtrot.

Pari no. 9 Jukka Rasila - Saana Akiola / rumba / mun pisteet 8

Jukka ei petä odotuksia, joita miehen tanssiesityksiin jo liitetään. Tässä tanssittiin, eikä vain kikkailtu tai luotettu naisopettajan tekemiseen. Lantio Jukalla liikkuu hyvin. Se kun ei ole niitä helpoimpia asioita miehelle lattareissa. Uskottava rumba, vaikka musiikki ei oikeasti antanut tarvittavaa tunnelmaa tanssiin. Mut se ei Jukan vika olekaan.

Pari no. 4 Joona Puhakka - Sanni Siurua / foxy / mun pisteet 9

Jepulis! Tää oli hyvä esitys kaikkinensa. Tanssia pitkin lattiaa. Rytmissä hyvin pysyvää. Asento kohtalainen, uskottava, vaikka hartiat saisivat olla rennommat. Mut kun miehen osa on niiiiin vaikea vakioissa, arvostan Joonan suoritusta oikein isosti. Hyvä! Hienoa!

Pari no. 5 Nasima Razmyar - Jani Rasimus / rumba / mun pisteet 4

Eläytymistä... vaiko eläytymisen esittämistä. Jäi sellainen ulkokohtainen vaikutelma. Nasima oli siinä, muttei ollutkaan. Kädet heiluivat Nasimalla kuin tuulimyllyllä kovassa tuulessa. Hutera, huiskuava, rauhaton yleisvaikutelma. Kun kädet jatkavat vartalon liikettä syntyy kaunista jälkeä. Nyt ne meni omillaan. Ne kädet. Jalat tönköt. Meno jäykkää. Voih!

Pari no. 8 Satu Silvo - Sami Helenius / foxy / mun pisteet 5

Satu jatkaa upeaa hymyilyä. Mut se ei kuule Satu hämää katsojaa. Missä oot, minnen meet? Ei ihan katsojalle selvinnyt. Kompurointi, köpöttelyä paikoittain. Tanssiasento suht ok. Pää keikku välillä vallattomasti. Ei oikeesti. Naisen pitäis suoriutua paremmin vakioissa, kun on sellainen viejä kuin Sami on.

Pari no. 7 Antti Tuisku - Anna-Liisa Bergström / rumba / mun pisteet 9

Tsiisus Antti! Jopas, jopas. Kerrassaan uskottavaa ja hyvää menoa. Hartialinja pienessä jäkityksessä, mut siitä en nyt välitä. Kaikki muu kohdallaan. Eläytyminen ja esittäminen on kyl Antin juttu. Ja hienosti Antti antoi vaikutelman sitä, että Ansku on kukkanen. Just niinkuin tanssissa kuuluukin. Mies antaa raamit ja nainen saa mahdollisuuden kukoistaa. Vitsi, meikä on ihan fiiliksissä tästä esityksestä.

Pari no. 10 Maria Jungner - Aleksi Seppänen / foxy / mun pisteet 7

Maria, Maria. Voihan hitsi, kun muut tuomarit antaa teille pisteet Aleksin osaamisen perusteella. Mä sanon joo sun asennolle. Se on vakioasennoksi ihan uskottava. Mut vakava totinen ilmeesi kertoo paljon. Olet tympeän näköinen tannsiessasi. Missä hei on tunne ja tunnelma? Aleksin käsivarsilla ei pitäis olla vaikeaa sitä saavuttaa. Heinähankokin tanssis Aleksin kanssa hymyillen. Askelvirheitä useita. Näytteis olevan chassee sulle vaikea. Niin valssissa kuin tässä foxyssa meni sulta askeleet sekaisin joka kerran kun chasseen teit.  Kolme ysiä tuomareilta oli kyllä liiottelua...

Pari no. 1 Laura Voutilainen - Marko Keränen / rumba / mun pisteet 9

Tasavahva pari. Markon ei tartte Lauraa viedä ku pässiä narussa. Laura pysyy jaloillaan. Osaa pyöriä hyvin. Ja mikä lattareissa parasta. Vartalo ja erityisesti yläselkä on liikkeessä. Siitä meikä tykkää. Tunnelmaa ja tunnelmointia tanssin keinoin tässä esityksessä. Kappalevalinta ei ihan iskenyt meikäläiseen. Oon niin perinteisen kilpatanssirumban fanittaja.

Pari no. 6 Jehtro Rostedt - Susa Matson / foxy / mun pisteet 5

Ihana, taitava, hurmaava Susa... Eiku Jehtroahan täs piti arvioida. Vähän lipsahti ja ihan syystä. Susa on niin mainio tanssija ja esiintyjä. Rytmi ei osunut jalan alle, mut Jethro kyllä yritti. Ennakoasenne oli Jehtrolla yläkanttiin. Ei tienny mies mitä puhui, kun meinas et foxy on helppo tanssi. Ei se ole helppo. Eikä se Jehtronkaan meno helpolta näyttänyt.

Shilleensä tämän illan tanssit. Mä jaan parhaan oppilaan pystit Antille, Joonalle ja Lauralle. Kolmoisvoitto tällä kertaa.

Juha, sun oli aika jättää tämä parketti. Munkin mielestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails