torstai 3. maaliskuuta 2011

Eläkeläiset Persuja vastaan

Hätä näyttää olevan kova vanhoissa puolueissa. Huonot housussa siellä mietitään, kuinka käydä taistoon perussuomalaisten suosiota vastaan.

Enää ei luoteta missi, urheilija ym. viihdyttäjiin äänten kalastajina. Ei.
Nyt on konkaripoliitikot ja parhaat työvuotensa nähneet entiset kansaedustajatkin kaivettu kaapeistaan esiin. Pölyt on puunattu ja rypyt siloteltu. Ja ei muuta kuin lehdistön eteen vaaliehdokkuudesta kertomaan.
On taidettu käydä läpi kaikki vanhainkoditkin, et löytyiskö joku menneen ajan vetonaula, jonka vois viel puunata esittelykuntoon.

Jörn Donner 78v. on tänään julkistanut käyvänsä vaalitaistoon perussuomalaisten ja heidän edustamiensa näkemysten takia. Mies ei lähde lentolehtisiä jakelemaan kaduille ja toreille. Luottaa iskukykyynsä.

Samaan hengenvetoon Donner ilmoittaa Rkp:n voivan istua samassa tulevassa hallituksessa persujen kanssa. Oliks täs jotain uutta? No ei!
Rkp:han istuu aina hallituksessa, vaikka siel olis niiden lisäks pelkkiä rottia.
Sitä ei estä minimaalisen pieni Rkp:n kannatus. Eikä nyt siis perussuomalaistenkaan mahdollinen hallitukseen pääsy.
Niin et herra Donner ja Rkp, saisko kuulla vaik jotain uutta ja ennen kokematonta.

Voi hyvä jysäys, näitä politiikan hurskastelijoita!

Tääl kaivataan jotain ihan muuta, kuin mitä nää menneen ajan patut pystyy tarjoamaan. Tääl kattokaas halutaan muuttaa maan tapoja. Eikä vanhat koirat uusia temppuja opi.

5 kommenttia:

 1. Politiikasta saa lähinnä vaan päänsärkyä. Mä katon toisaalta ilolla tuota persujen nousua, kun kerrankin tulee jotain uutta, mutta yhden "vähemmistön" edustajana en vois mitenkään näitä kannattaa, koska sitte pitäis alistua lakaistavaksi maton alle.

  VastaaPoista
 2. Jarno: Terve, pitkästä aikaa :) Mä kans seuraan Persujen nostetta ja sitä mitä ne saa aikaan muissa poliitikoissa. Mut en mäkään ole valmis niiden puolesta ääntäni antamaan.
  Kyl täs viel tulee hauska kevät vaaleja odotellessa...

  VastaaPoista
 3. mukavaa pohdintaa ja sietääkin pohtia.. jos sekään mitään auttaa,, kun siellä istuu AINA samat naamat..DDD

  VastaaPoista
 4. Niinpä, pölypallotkin kaivetaan huoneiden nurkista taistelemaan suurta uhkaajaa, Persuja vastaan. Voi hyvä tavaton sentään, Muutos 2011 pistää tuleen entisiä rikollisia, mitä pistää Jyrki Käteinen ja Anni työttömyysministeri.

  Olet harvinaisen oikeassa, elämme todella mielenkiintoisia aikoja...:)

  VastaaPoista
 5. aikatherine: Kiitti palautteesta. Joo, ei tästä mun miettimisestä systeemit parane. Saanpahan märmättää ;)

  Pitsit sekaisin: Älä muuta sano. Kyl polvet tutisee poliitikko porukoilla kun Persuilla kannutus luvut kohoaa. Anna mun arvata, et nää kriminaalitaustaiset menee laulellen eduskuntaan. Saihan se Juhantalokin aikanaan äänivyöryn. Linna kundi, perkele.

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails