keskiviikko 25. elokuuta 2010

Julkisuuden kipeys

Ihan lyhkäsesti tällä kertaa. Jos vaik jaksaisitte lukee tän postauksen loppuun asti.

Mua kummastuttaa ihmisten julkisuuden kipeys. Ei kaikkien. Mut joidenkin.

Lukasin jutun Jari Sarasvuosta. Tiedättehän tää hiihtäjä Kuitusen nykyinen aviomies. Toimitusjohtaja.
Oon aina ihmetellyt kaverin nousua yhdeksi kysytyimmäksi puhujaksi erilaisiin yritysten tilaisuuksiin. On  tullut kuunneltua miestä yhteensä kolme kertaa - pakosta - vuosien aikana, eikä se oo puhunu sanaakaan, jonka se olis itse keksinyt. Se puhuu psykologisia totuuksia ja porukat hallelujaata huutaa sen perään. Se on puhunut selvyyksiä kuin entisaikojen saarnaajat vähäuskoisille. Isoille saleille täynnä hurmoksessa olevia ihmisiä.
Mä ihmettelen. Mäkin olisin voinnut esittää kaiken sen minkä sekin. Mut mua ei kukaan koskaan ookaan pyytänyt puhumaan suurille joukoille. Jännä, kuin toiset osaa kansaa kiihottaa arkipäivän tosiasioita puhumalla. Kun sit joku toinen tekee saman, ei kukaan korviaan lotkauta. Nm. kokemusta on.

Tää Sarasvuo, pienen hiljaiselon jälkeen, olikos sen häistä kuukaus tai jotain, on nyt kilauttanut toimittaja kaverilleen, et se tietää Vanhasen todellisen syyn pääministerin salkusta luopumiseen. Et Vanhanen olis oikein uskoutunut Jarille joskus viime talvena.
Niin muistatteks te vielä Matti Vanhasen. Sen meidän pääministerin, jonka alunpitäen oman uhoomisen perusteella piti olla pääministerinä jonnekin vuoteen 2015... Tää keskustan hemmo, jonka lautakasoja, naissuhteita, lahjusepäilyjä ollaan luettu ja päivitelty pitkin matkaa.

Sarasvuo on nyt ajatellu laittaa kansan kieriskelemään uteliaisuudesta paljastamalla tietävänsä sellaista, jota ei nyt sit kumminkaan kerrota. On vissiin Jarille tullut häiden jälkeinen hiljaiselon ahdistus. Toimittajat ei soittele. Kukaan ei oo kiinnostunut. Koittaa parka nyt korjata tilannetta ja saada vähän palstatilaa.
Hei ketä kiinnostaa? Kenelle sil on välii?? Mennäänks me nyt norkoon miehen oven taa, et Jaa-rii kerro meille kaikki. Kerro totuus Vanhasesta.

Jari hei!  Ei ketään kiinnosta menneen ajan poliitikot. Näis viel mukana olevissa kelmeissä on meille iiiihan tarpeeks.


Ja sit seuraavaks mä alan miettiin, onks täs blogin pitämisessä mitään järkee....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails