perjantai 30. huhtikuuta 2010

Wappuuuuu :)

Jotkut on jouluihmisiä, toiset juhannusihmisiä. Toisille kesä on parasta, jollekin toiselle syksy. Onhan näitä. Mielitiettyjä.
Mun mussukka on Wappu. Tätä juhlaa mä odotan hartaasti ja juhlin jokaisella sydämen sykkeellä nää kaksi päivää. En ihan tarkkaan tiedä, mikä tästä tekee niin mieleisen. Perinteet? Kevät ja edessä oleva kesä? Kansan kerääntyminen Kauppatorile Mantan lakitukseen? Ystävien tapaaminen? Skumppalasien kilistely? Oli mitä tahansa, niin kivaa on. Joka kerran.
Muutama kuva.
Mä menen jatkamaan juhlintaa. Menkää tekin.


Hauskat vapun jatkot :)

3 kommenttia:

 1. Vappua pitääkin juhlia, sehän melkein avaa kesän.. Itsekin noissa samoissa maisemissa muutama vuosi tuli 'nuorena' vietettyä..
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Minulla on suorastaan traumoja vapunvietosta. Lapsena jouduin katsomaan vanhempieni juopottelua ja minut raahattiin aina väkisin vappumarssille. Siellä minä kävelin nolona vappu vapun jälkeen. Hävetti! Vapusta tuli minulle ahdistava juhla enkä aikuisenakaan sitä halunnut juhlia. Viime vuosina asenteeni on jo hieman muuttunut - kiitos nykyisen työni! Autan nimittäin ihmisiä järjestämään hulvattoman hauskoja juhlia. Tämä viikko oli hurjan kiireinen ja tapasin sadoittain juhlijoita. Raskas, mutta hauska viikko!

  HAUSKAA VAPPUA SINULLE!!!

  VastaaPoista
 3. Elisa: Kiitos toivotuksesta. Hauskaa oli. Sääkään ei haitannu, vaikka ei ihan priimaa ollutkaan. Vapusta alkaa kesä. Sanoi mittari lämpötiloista mitä tahansa :)

  Anu: Voi surku. Kiva juhla sulta pilattu. Lapsuudessa mun vaput oli aika hillittyjä. Vapputoria, ilmapalloja ja simaa. Mun vappuperinteet on sitten aika muokannut mieleisiksi.
  Sulla on mielenkiintoinen duuni. Vois kuvitella, et asiakkaat on aina hyvällä tuulella kun niiden juhlia suunnitellaan :)

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails