perjantai 23. huhtikuuta 2010

Hauskaa kansan kustannuksella

Viikonloppu alkamassa. Mieli korkealla. Enkä halua teiltä muiltakaan fiiliksiä pilata. Mutta tätä on pakko ihmetellä:

Keskustassa näyttää toi epärehellisyys kukoistavan oikein koko rahan edestä. Koko liikemiesten keräämillä rahoilla. Vanhanen, Kanki Kaikkonen ja ketä niitä onkaan ovat saaneet silmään viilaajien joukkoonsa elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen. Yhden keskustan puheenjohtaja ehdokkaista. Kieroja kuin korkkiruuvit nuo keskustalaiset.

Onks olemassa yhtään rehellistä työhönsä sitoutunutta poliitikkoa?

Uusien ydinvoimaloiden rakennuslupia valmisteltaessa Pekkarinen antoi ymmärtää tai oikeastaan sanoi selkeällä suomen kielellä että hän kannattaa korkeintaan yhtä voimalaa. Mutta antoi virkamiehille määräyksen valmistella esitystä kahden voimalan rakentamista. Ihan silleensä hissukseen, kenenkään tietämättä. Tai ainakaan äänestäjien tietämättä. Ja nyt se heppu ihan julkisesti päivän valossa nauraa kansalle ja kannattajilleen päin naamaa. Hei nuijat hei, uskoitteko tosiaan vain yhteen voimalaan. Tsoukki, tsoukki ha, ha, haa...Mua etoo...

9 kommenttia:

 1. Mitähän Mauri tykkää Johanna Tukiaisesta, keskusta kun yleensä tykkää näistä tukiaisista...

  T. Pohtija etuoikealta....

  VastaaPoista
 2. Anonyymi/Pohtija etuoikealta: Ei hitsi, toi on hyvä! Tukiaisia kun ne keskustassa ovat tottuneet ottamaan vastaan ihan sujuvasti. Niin miksei Johannaakin... ainakin jos se on suostunut jotain keskustalle maksamaan :D

  Sun allekirjoituksesta tuli mieleen tarkentaa että, mun takavasemmalle vetäytymiseni näitä mun funtsailuja pyöritteleen, on ihan vaan sopiva syrjäinen paikka. Ei mun poliittinen kantani. Kiva kun kommentoit :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää!

  T. Pohtija etuoikealta, mikä ei ole myöskään minun poliittinen kantani...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi/Pohtija etuoikealta: ?:)? Kiitos. Menipä jännäksi. Kukahan mahdat olla?

  VastaaPoista
 5. Koska lupasin, tässä tulee palkinto:
  ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZAÅÄÖ :)

  VastaaPoista
 6. Eipä tosiaan taida olla kovin montaa rehellistä kansanedustajaa.. Ihan sanakin kuvaa tuota työtä KANSAN edustaja, mutta mitä ihmettä siellä turataan! Eikäpä taida olla ihan puolueestakaan niin kiinni tuo törttöily, mutta.. voi ei! Olet niin oikeassa!

  VastaaPoista
 7. Jarno: :D Tänä upeana hetkenä haluan kiittää taustajoukkojani, upeaa synnyin kaupunkiani ja kaikkia niitä tahoja, jotka edesauttoivat tämän upean palkinnon saavuttamisessa. Kiitos!

  Elisa: Joo, en usko muillakaan puolueilla olevan päivän valoa kestävää selustaa. Kyllä niillä kaikilla on luurankonsa kaapissa. Ovat vissiin vaan taitavampia sen peittelemisessä kuin keskusta.

  VastaaPoista
 8. Ole hyvä! Ja mukavaa kun palkinto miellytti :|)

  VastaaPoista
 9. Jarno: Aakkosia tarvitaan aina. Puhumisessa ja kirjoittamisessa. Ihan hyötypalkinnon sain :)

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails