sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Tanssii tähtien kanssa - osa 5

Porukat on pistäneet salsaten. Salsasta on moneksi ja se sopii kaikille. Tyyli kun on kohtalaisen vapaa. Se tuli tänä iltana todistettua.

Annetaan siis mennä. Mun palautteet on tässä:

Pari no. 9 Jukka Rasila - Saana Akiola / mun pisteet 9

Iloinen, pirteä tää esitys. Hot, hot! Tanssin iloa, tekemisen meininkiä. Hyvin Jukka Saanan messissä. Kiva pari katsella.

Pari no. 8 Satu Silvo - Sami Helenius / mun pisteet 5

Eiku eih. Satu, suu suppuun! Sun suu tanssii, niinkuin Jukka U. lähetyksessä sanoi. Jäykkää ja vähän sellasta roiskimista Satu sun meno. Hidas tempo musiikissa antoi tanssista raskaan vaikutelman. Satu sun yrittäminen koskautui huiskimisena. Olisko niin et sä ihan tosissas jännität tätä kilpailua?

Pari no. 4 Joona Puhakka - Sanna Siurua / mun pisteet 6

Parasta täs oli Joonan salsalantio. Lantio on se joka tässä tanssissa pitää liikettä yllä. Kehut siitä. Katse paikallaan oleva. Kuin kauhusta kankea. Hidas rauhallinen tyylisi ei ihan imaissut mua mukaan teidän salsaan.

Pari no. 1 Laura Voutilainen - Marko Keränen / mun pisteet 8

Ohjelman oikeista tuomareista poiketen mä arvostan Lauran fyysisiä ominaisuuksia ja hyvää vartalon hallintaa. Ihmettelen jälleen kerran, miksi Lauralta vaaditaan selvästi enemmän kuin muilta. Tässä salsassa oli menoa ja meininkiä. Tasavahva pari. Lauran ei tarvitse saada Markolta kaikkea tukea tekemiselleen. Osaa nainen itsekin. Meikä tykkäs.

Pari no. 6 Jethro Rostedt - Susa Matson / mun pisteet 6

Eka kerta tässä kisassa kun Jethro näytti olevan tosissaan messissä. Jammas kuin Kuubassa sikariporras konsanaan. Eläytyvää tanssia, joka yllätti iloisesti. Tanssissa kiva tunnelma. Esitys oli uskottava.

Pari no. 7 Antti Tuisku - Anna-Liisa Bergström / mun pisteet 10

Upeaa, mahtavaa. Wou! Antti ja Ansku ootte kyl vaan niin riemastuttavia yhdessä. Iloa, riemua, yhdessä tanssimisen vahva tunne teidän esityksessä. Antti hallitsee vartalonsa. Esiintyjänä ilmiömäinen. Vaikeita yksin askelluksia kuin vettä vaan. Vaivatonta ja valloittavaa silloin kun sen osaa. Nam!

Pari n. 5 Nasima Rasmyer - Jani Rasimus / mun pisteet 7

Nasima jatkaa iloista ilmettään ja eläytymistään. Sellaisesta tulee katsoja hyvälle tuulelle. Mut mä en kyl hehkuta Nasiman tanssia ihan niin kiivaasti kuin tuomarit ohjelmassa. Ajoittain kömpelöä ja jäykkää Nasiman liikehdintä. Ja siitä viennistä ei nyt sais puhua ja Nasimalle plussia jakaa. Jani kun miestanssijana osaa kyl ton viennin. No okei, Nasima pysyi viennissä mukana, vaik esityksen puolivälisää tuntui naisen vauhti hyytyvän kokonaan.

Tämän illan salsojen perusteella Antti on ehdoton ykkönen ja Jukka hyvä kakkonen.
Kukas nyt sit mun mielestä sais lähtee? Jos ajatellaan kehityskaarta niin kyl se on Satu, joka on pysynyt samoissa lukemissa koko kisan. Jehtrolle tuli salsan kohdalla joku valaistuminen. Ihan varmana jotain erityistä mies koki tanssiessaan tänä iltana. Ja ottaen Jehtron aikaisemmat esitykset huomioon on kehitys tämän illan osalta huima. Eka tanssi, jonka Jehtro oikeasti tanssi.
Niin tai näin Satu saa mun puolesta lähteä.
Muutkin näytti olleen samoilla linjoilla.
Et näin.

Huomasitteko lopputekstien aikana kun kisaajat ja tuomarit jammas lattialla kimpassa, kuinka vapautuneen oloisesi Satu Samin kanssa tanssi. Nätisti seuras vientiä ja liikkui pehmeästi. Joku lukko oli pois ja nainen antoi mennä. Kun ei enää tarvinu kilpailla. Ja jännittää?
Tollasta Satua olisin halunnut nähdä enemmän kisan aikana.

3 kommenttia:

 1. Joo, samalla linjalla olen TAAS kanssasi.

  Satu... voi Satu. :( Sarjan alkaessa odotin paljon naiselta. Jäykkyys yllätti. No, eilenhän se syy selvisi, kun Satu kertoi ettei nauti lainkaan kilpailemisesta. Tilanne siis aiheutti pahan olon hänelle. Oikea pari putosi.

  Tuomaristolla on jotakin Lauraa ja Markoa vastaan!!! Mitä..? Miksi pari arvostellaan aivan eri sarjassa..?!?!?!? EilenKIN jokaisen tuomarin olisi pitänyt antaa piste tai jopa pari enemmän parille!!!

  Jethro... no joo... Kehitystä ja hervotonta lanteen ketkutusta oli tällä kertaa, mutta mutta... Kyllä ne pisteet olivat silti liikaa! Miehen kasvoja en voi katsoa. Omituista maiskuttelua koko ajan. :(

  VastaaPoista
 2. Aika samoilla linjoilla, paitsi että minusta Antin vartalo ei oikein omaksu aina tarvittavaa liikettä ja rytmiä. Hänellä on oma taitava tyylinsä, mutta minusta salsa jäi siitä monessa kohtaa puuttumaan. Nasima on kehittynyt paljon, mutta kokonaisuutena kuitenkin vielä haparoivaa hänen tanssinsa. Tuomarilinja on tosiaan omituinen, enemmän tukee ohjelmaformaattia kuin objektiivisuutta.

  VastaaPoista
 3. Meikä on ollut vähän alavireinen ja saamaton. Vastaaminen kommentteihin on viipynyt. Pahoitteluni.

  Anu: Juu, mä en ole myöskään ymmärtänyt tuomarilinjaa. Laura ja Marko olisivat ansainneet parempaa arviointia.
  Jehtro.... salsa oli kyl parasta mieheltä nähtyä tanssintapaista tässä ohjelmassa.

  Veela: Salsa on - hauskasta ja vallattomasta tyylistään huolimatta - vaikea tanssi. Juuri tuon vartalon käytön takia. Kaikkinensa keskivartalo on tanssijan tärkein kuljettaja, tärkeämpi kuin jalat. Ja lattia on tanssijan paras ystävä. Mitä paremmin saa tanssinsa pysymään lattiassa niin sitä paremmin kannateltu vartalo pääsee liikkumaan.
  Tuomarilinjaa meikä ei tajua ollenkaan. Ihan outo.

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails