keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tanssii tähtien kanssa viides tuomari

Mä oon taas purnannu paskapoliitikoista niin et hapan vesi kurkussa polttelee. Kaikkee muutakin kuin politiikkaa vois täs murmuttaa, mut ei. Nyt mennään viihteelle!

Tanssii tähtien kanssa kisaajat on sit julkaistu. Jo useamman kevät talven suomalaiset teeveiden ääreen kerännyt viihdeohjelma on starttaamassa. Hyvä. Saadaan säihkettä pimenevään syksyyn. Ohjelman suuret katsojamäärät näyttävät olevan myös iltapäivälehtien toimitusten muistissa. Niin isoilla otsikoilla ohjelmaa mainostetaan tän päivän lehdissä. Ja vanhan tavan mukaan sisäsivuilta on palstatilaa annettu ruhtinaalisesti. Aihe myy...

Systeemihän on mennyt siihen tapaan, et ohjelmassa on kisattu ja lehdissä on kisattu. Jaa, et mitä meinaan. Noh, joka kerran on lehdet nostaneet jonkun/jotkut kilpailijoista enemmän esille kuin toiset. Ja siin ei tanssitaidoilla niinkään oo ollu tekemistä. Ja tiettekste ku se on potuttanut mua kohtalaisen kovaa. Mä kun haluan, et oikeasti parhaiten kehittynyt ja tanssimaan oppinut voittais. Eikä mielikuvat, joita lehdet jakelee. Nyt sit näyttää Maria Jungner päässeen otsikoihin isoimmalla. Vetääks ne toimituksessa pitkää tikkua, et hei kukas me nyt autetaan voittoon. Vai kuin ne valitsee nää tyypit, jotka sit nostetaan jalustalle oli tanssitaidoissa aihetta siihen tai ei. Vai ohjaileeko toimituksia ihan jotkut suuremmat voimat. No joo. Mä oon näitä lahjusjuttuja lukiessani tullu vähän herkäks aiheelle.
Ollaanks me lukijat niinku lammaslauma, jota voi ohjailla otsikoilla. Määäää,  kyl me ollaan. Väitän minä.

Tänä syksynä toi asia korjataan. Nyt ei pelata mielikuvilla, vaan puhtailla faktoilla. Kilpailu saa viidennen tuomarinsa. Jukka Haapalaisen, Helena Ahti-Hallbergin, Jorma Uotisen, Jone Nikulan lisäksi paneeliin kuulun MINÄ. Tosi on, hitto vie. Ei mulle järkätty omaa tuolia lavasteisiin noiden muiden tuomareiden lisäks. Enkä pääse parrasvaloihin. Mut ei se mua haittaa. Mä tuomaroin tääl himas. Ja täältä kuuluu.

Mitään ei oo vielä tanssirintamalla tapahtunut. Enkä lähde kilpailijoita etukäteen ruotimaan. Ei siis mitään etukäteismielikuvaa, joka vaikuttais. Vain ja ainostaan tanssitaidon kehitys ja itse esitykset vaikuttavat mun tuomarointiin. Jämpti on näin.

En siis ole lahjottavissa. Tiedoksi  vaan ;)5 kommenttia:

 1. Että osasitkin taas paasata oikeasta aiheesta. Osui ja upposi meikäläiseen! Jurppii todenteolla se, että jotakin jungeria mainostetaan joka paikassa. Miksi ihmeessä..!?! Ei kerta kaikkiaan voi tajuta!
  Aiempina kausina on jurppinut myös se, että jotkut taidottomat pellet on päässeet jatkoon kerta kerran jälkeen ja tanssissa kehittyneet on tippuneet pois. Se on niiiin väärin kuin olla ja voi! Ggggrrhhh.. Saas nähdä miten tänä vuonna äänestellään...

  Ai niin.. Vielä jurppii sekin asia, että toisella kanavalla on samaan aikaan mielenkiintoinen tanssiohjelma! Eikö niitä nyt voinut laittaa eri päivälle. Gggrrhhh.

  Sori paasaus, osuit arkaan kohtaan jutulla. ;D

  VastaaPoista
 2. Anu: Just noin :) Jungner ei oo vielä julkisesti ottanut ainuttakaan tanssiaskelta ja kaikki toosat on sitä naista täynnä. Vaikka viihteestä on kysymys niin silti toivois et oikeasti tanssillisesti kehittyvä kilpailija ei joutuis häviämään niille pelleille.
  Eiks oo metkaa, kuin ne molemmat tanssiohjelmat on tällätty päällekkäin. Koitetaanko sillä vauhdittaa nauhoittavien masinoiden kauppaa... Mä näen "mörköjä" näis asioissa nykyään herkästi ;)
  Juu paasaa vaan. Hyvä on päästellä höyryjä ulos.

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole tallentavia vehkeitä ja nyt harmittaa. Vaan enpä mene ostamaan näiden ohjelmien takia vaikka mielessä jo kävi. Ajattelin ihan samaa kuin sinäkin eli joku salaliitto tässä on takana..?!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun joku viitsii ottaa tämänkin asian ruodittavaksi. Luulen että kisassa pärjääminen ei suurestikkaan ole kiinni tanssitaidosta, kilpailu tunnutaan ratkaisevan tutkailemalla erilaisia "kansan suusta" palstoja. Ne jotka ovat katsojien puheen aiheina näyttävät viipyvän kisassa pisimpään. Ne surkeimmat tapaukset kansa pitää kisassa ihan vaan sen takia että nolaavat itsensä. Koti katsomossa jokainen voi sitten nauraa ja likamoida siitä miten taidoton ja hölmö joku on....

  VastaaPoista
 5. Anu: Hyvä. Ei kannata antaa periksi johdattelulle... Uutisia ja otsikoita lukiessaan, alkaa kyl epäillä, et joka puolella suhmutaan.

  Anonyymi: Asiaa kirjoitat. Mä suhtaudun tanssiin sen verta vakavasti, etten millään sulata kaiken maailman helppo heikkien menestymistä. Ja huomattu on, et nää supliikkityypit jotka on sanavalmiita ja hauskoja jutuissaa, pärjäävät välillä luvattoman pitkälle.
  Mut tänä syksynä tulee muutos. Tässä blogissa kilpailun voittaa tanssillisesti paras. Ja tää on lupaus.

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails