tiistai 17. elokuuta 2010

Rosvojoukko

Istuskelin kotimatkalla metrossa kohtalaisessa horteessa, kun satuin huomaamaan metron valotaululla uutisen lahjusepäilyjen laajenemisesta. Tää tanssiva kanki, se Kaikkonen on nyt keskusrikospoliisin syynissä lahjusepäilyn takia! Joo just se. Keskustalainen. Olis ollu niinku antava osapuolena. Siis lahjomassa.

Hei ihan oikeesti! Mitä meidän pitäis ajatella tän maan poliitikoista? Just niistä ei kansan- vaan omanedunajajista, joista on lehdistä pitkin matkaa luettu. Suhmuujista. Kaupan kävijöistä - ja nyt en tarkoita ruokakauppaa.
Näistä vilperteistä, jotka ottaa ja antaa lahjuksia. Sulloo muiden rahoja taskuihinsa samalla kun nyökyttelevät et juu, juu tehdään just niinku susta on hyvä. Hei kato ku voin vaikuttaa sun asioihin. Mä kato oon kansanedustaja. Tai no ainakin niiden kansalaisten edustaja, jotka tykkää antaa mulla fyrkkaa. Ku mulla on tota valtaa, asemaa ja helvetin hyvät suhteet muiden rahaa perstaskuihin tunkevien kanssa.

Mitä pitäis ajatella näistä jepeistä, jotka liriin joutuessaan kaivavat lompsansa esiin ja tuikkaavat fyrkkaa virkavallan edustajan handuun, samalla kun kyselevät, et ettekö te tiedä kuka minä olen. Taputtavat poliisia olalle ja käskevät unohtamaan tommoset hömpänpöppä jutut ku et poliitikon toimissa olis jotain epäilyttävää. Eikös poliisin kannata keskittyä vaikka nakkivarkaisiin. Ihmisiin, jotka kauppojen takapihoilta nälkäänsä hakevat parasta ennen päiväyksen mentyä roskiin heitettyjä elintarvikkeita.

Keskustalaiset, kokoomuslaiset. Eiköhän kaikki muutkin puolueet oo tässä samassa raharallissa, yltäkylläisyydessä ja niin helvetin korkeella muiden yläpuolella. Erityisesti lakien yläpuolella. Lakien ja asetusten, jotka muuten nää samat kaverit ovat eduskunnassa hyväksyneet...

Noh, hämärädiilejä on osattu tehdä ennenkin. Hesarin heinäkuun kuukausiliitteessä oli juttu Sulo Aittoniemestä. Poliisista, joka aikanaan sai duunikseen tutkia ns. Noppa-juttua. Tää oli 1970-80 luvun kieppeissä. Epäiltiin, et Tampereen SDP:n ja keskustalaisten edustajia olis rakennusliikkeet lahjoneet saadakseen hyviä rakennussopimuksia. No Sulo tutki siihen malliin perusteellisesti, et jostain korkealta kävi käsky miehen hyllyttämiseksi. Siis pois tutkinta hommista. No tää tietty oli selvä merkki, et härässä on puuhattu arkoja asioita.

No ei se mitään. Aittoniemestä tuli kuuluisa. Pyrki ja pääs eduskuntaan. On ehkä yksi aktiivisimmista kansanedustajista kautta aikain. Olikohan yhdestäkään istunnosta pois? Erilaisia puheita ja lakiesityksiä suolsi ihan työkseen. Oli ensin SMP edustaja ja kun siitä puolueesta aika jätti siirtyi keskustaan. Siis perehtyi keskustan tapaan toimia.

Ja mitä totes Aittoniemi kuukausiliitteen haastattelussa. "Keskustalaiset on suurin rosvojoukko tässä maassa".
Eiköhän toi käy luotettavasta sisäpiiritiedosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails