lauantai 23. tammikuuta 2010

Haja-ajatuksia

Nyt ihan nopeat kommentit. Retoriset kysymykset, kun näyttää etten saa lukijoita innostumaan ja kommentoimaan.

Ensinnäkin: Sitä mä vaan että, nyt kun joidenkin - siis keiden? toimittajien? äänestäjien? mut kuulemma kuitenkin joidenkin - mielestä varma keskustan puheenjohtaja ehdokas olis ollu Paula Lehtomäki ja kun se ei sitä nyt sit ollutkaan, niin alettiin oikeen porukalla miettiin et miks???? Missä vika, kun ura ei kelpaa? Et se haluu olla perheensä kanssa enemmän. Panostaa omaan elämään. Et niin ku mikä on politiikassa pielessä kun perhe elämää ja sitä politikointia ei voidakaan yhdistää? Siis ainakaan nainen? Ja kuulkaa vastaus on, et vielä nykyäänkään harvalla naisella on sitä vaimoa joka hoitais huushollin, lapset ja käytännön asiat kun nainen tekee uraa. Harvan menestyneen (miten sekin nyt sit mitataan) naisen takana on mies. Useimmiten se mies on sen naisen edessä...

Toiseks: kaikki ne jotka valittaa Stadin huonosti hoidetuista lumisista kaduista, käykää vaik Tallinnassa. Siel saa ihan keskustassa kulkee kinttupolkuja. Aurauskalustoa joko ei ole tai sitä ei käytetä. Vai mitä?

Kolmanneks ja viimeiseksi: Kalle Palander kuulemma on taas mäessä. Tai siis ainakin yrittää olla. Kova treeni ja into miehellä lehtikirjoitusten perusteella. Täs kohtaa mun kysymykset kuuluvat: Mikä tekee joistakin ihmisistä kestojulkkiksia, oli niillä sille katetta tai ei. Teki ne jotain tai oli tekemättä? Ihan vaan tällasen penkkiurheilijan mielestä Kallen juna on mennyt. Urheilullisten saavutusten osalta. Mitä sitten palsta kilometreihin tulee, se lienee kiinni siitä kuinka hyvin valtakunnassa asiat ovat. Kun ei muusta ole kirjoittaa, niin sitten menneistä mestareista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails