perjantai 3. syyskuuta 2010

Tico, ticoooo!

Kuinka mä tän nyt kertoisin. Et kertoisin just oikein ja niinkuin se on. Miltä se tuntuu.
Mä oon onnesta soikeena. Ihmetyksestä suu ympyrkäisenä. Yllätetty tosi iloisesti.

Tää blogi täs näin on saanut tunnustuksen. LIAMK lomautettu insinööri ojensi sen blogissaan 29.8.2010.

Ollaan Beautiful Blogger Award 2010 tapahtumassa:

Aploodien saattelema nousen puhujapönttöön. Vielä kansan hurratessa aloitan kiitos puheeni, johon en ole osannut varautua.
"Kiitos tästä mahtavasta tunnustuksesta. Yhden hengen tiimimme on tehnyt uutterasti työtä. On pidetty suunnittelu palavereja, tutustuttu oheismateriaaleihin ja kirjoitusten taustatietoihin. On oltu innostuneita ja toisinaan on epäilty koko työn mielekkyyttä. Mutta tänään tässä seistessäni tunnustuspokaali kädessäni, tiedän etteivät työhön käytetyt tunnit ja mahtava aivotyö joka kaikkien kirjoitusten takana on ollut... kröhöm... anteeksi, mitenkäs näin yskittää...ole menneet hukkaan. Kiitos siis upealle tiimillemme, kotiväelle, joka lakkasi kuuntelemasta ja pakotti blogin perustamiseen (teille ei muuten juhlakahveja tänään keitetä). Kiitos lukijat, kommentoijat. Kiitos LIAMK. Kiitos taivas, tähdet, kuu ja aurinko. Te kaikki olette olleet läsnä kun tätä blogia on työstetty. Kiitos maailmankaikkeus. Vain se on rajani jatkossakin"

Mahtavien taputusten ja hurraa huutojen ympäröimänä laskeuden alas korokkeelta ja kävelen paikalleni.

Juhlat jatkuvat. Tunnustuksia jaetaan blogiin jos toiseenkin. Mykistyn... tämä blogi tässä näin on saanut toisenkin tunnstuksen. Kirsu Ajatuskatkos-blogista antaa puolestaan tunnustuspokaalin.Se oli 1.9.2010. Tää on ihan herkkua. Uskomatonta. Niin mahdottoman mukavaa.

Kapuan korokkeelle vastaanottamaan tämänkin tunnustuksen. Mietin hetken mitä sanoisin. Päätän puhua kirjoittajan vastuusta.
"Jo yhdessä tunnustuksessa on kylliksi iloittavaa. Kaksi tunnusta on jo aihe isompaankin juhlaan... johon te siellä kotona ette ole kutsutut. Ja juhlia aion. Tänä iltana kuohuviini ei lopu lasistani. Mutta ennen juhlaa hetki vakavana. Tunnustukset annetaan tehdystä työstä. Ja ne myös edellyttävät jatkossakin laadukasta blogin pitämistä. Tunnustukset antavat näkyvyyttä blogimaailmassa. Ohjaavat ehkä uusia lukijoita blogini pariin. Minulle jää nyt vastuu siitä, että niin vanhat kuin uudetkin lukijani pysyvät tyytyväisinä ja viihtyvät blogissani.Työ siis jatkuu tulevan huomisen kankkusen jälkeen. Kiitos Kirsu. Kiitos universum."

Ja taas kansa osoittaa suosiotaan. Taputukset ja ylistyshuudot raikuvat...

Voishan se olla noin. Siis tommonen juhlatilaisuus. Ainakin siltä nyt tuntuu.
Nyt on niiiin herttainen olo.

Lämpimät kiitokset LIAMK ja Kirsu
___________________________________________________________

Blogi tunnustuksen mukana tuli haaste. Seitsemän tunnustusta itsestä ja tunnustuksen antaminen seitsemälle blogille. Tää onkin se hankalin osuus. Päätin kuitenkin tehdä sen tähän perään, vaikka porejuomaa on lasissani.. ollut... jo ... pithkin... iltaa... hik!

Mun tunnustukset, seitsemän kipaletta:

1. Mä olen perfektionisti. Ihan täydellinen sellanen - no tietty. Tää on karsee kiviriippa mun elämässä. Kaikki niin vimpan päälle. Aina. Ihan kauheeta. Mut itsensä kanssa on elettävä.

2. Mä seuraan muutamaa muotiblogia. Mitäs se musta kertoo? Ei tiiä. Yhtä hyvien kuvien ja toista kuvissa esiintyvän symppiksen näköisen ihmisen takia. Harvassa muotiblogissa teksti on mistään kotoisin. Niin, et kuvien katselu riittää. Ainoo, mitä oon alkanut miettii, et onks ihmisrotu naisen osalta jalostumassa jalattomaks, tai huonosti jaloillaan pysyväksi, kun kaikissa muotiblogien kuvissa nainen seisoo jalkaterät selkeästi sisäänpäin. Aina. Se näyttää mun silmään toooosiii oudolta ja rumalta.

3. Mä en koskaan kaupassa ota mitään hyllyn eturivistä. Aina kurkotan käden sinne hyllyn takaosaan. Haluun tavaran, jota ei oo käpälöity tai korkkeja avattu. Ennen mua.

4. Mä oon duunipaikkani koomikko. Se jotenkin sujuu multa ja sitä multa odotetaan. Ja se on ihmeellistä. Yleensä miehet onnistuu noissa koomikon rooleissa paremmin. Homma on helkkarin raskasta. Mulle.

5. Mä nukun villasukat jalassa. Ne on oma tekemät ja lämpöset. Tää tunnustus nolottaa...

6. Mä tykkään katsella ihmisiä. Tietteks te silleen, et mitähän toi tekee? Millanen se on? Mimmonen on sen duuni? Ja sitä rataa. Jotkut ihmiset vaikuttaa miellyttäviltä ja toiset taas ihan jotain muuta. Mun kanssa ei oo kiva olla esmes kahvilassa. Ellei oo saman henkinen. Et tykkää arvuutella kanssaolijoita. Mä en kerkee juttelee, kun pitää katsella ympärilleen.

7. Mulla on kolme lasta. Niin et tiedän suurin piirtein kaiken pienistä ja vähän isommistakin katastrofeista.

Blogi tunnustukset, kans seitsemän kipaletta vaik tunnustuksia vois jaella vaik kuinka monelle:
1.70-luvulta päivää Kerrassaan mainio retroblogi vie lukijansa hauskoin tekstein ja hyvin kuvin lapsuuden muistoihin. Jos siis sattui oleen lapsi noihin aikoihin.

2. VALOKUVIA kauniita kuvia, jotka eivät sanallisia selityksiä kaipaa. Eikä siellä mitään selitellä. Upeita kuvia.

3.Testattu: Jannen elämä Miehen elämää sanoin ja kuvin. Blogin kirjoittaja tyytyväisen oloinen mies.

4. Epäluonteenomaista Mainiota sanailua painonhallinnasta ja toisinaan hallitsemattomuudesta.

5. Kaikki elämäni kahvit Yksi aihe - monta lähestymistapaa. Kivasti kahvin ympäriltä löytyy aina uuttaa kerrottavaa.

6. Harmaata arkea Periaatteessa neuleblogi, mut kantsii muidenkin vilasta. Hyviä kuvia neuleista, käsitöistä mut paljon muustakin. Teksti paikoitellen mukavan sarkastinen.

7. Miespäiväkirja Uusi blogi. Bongasin Blogilistan uutuuksista jokin aika sitten. Nainen tilittää elämänsä miehistä ja asioista aiheen ympäriltä. Ronskia, krouvia tekstiä. Mutta ottaa mukaansa.

12 kommenttia:

 1. Vähänkö oon otettu. Niin hintsusti ollut aikaa panostaa blogirukkaan, että välillä miettii, onko koko hommassa järjen hiventä. Siksi on kiva saada tällaisia. Ja uusia blogituttavuuksia; niidenkin etsiminen on itsellä vähän kausittaista. Jämähtäminen uhkaa. Sinun lisäksesi listastasi löytyi minulle uutta, tsekkaan nekin joutessani. Mukavaa viikonloppua sinulle! Ja kiitän plus kumarran täältä Oulun suunnasta.

  VastaaPoista
 2. Hihii... Milloinkohan Beautiful blogger award-gaalasta olisi Seiskassa juttua? :D

  VastaaPoista
 3. Outi: Ole hyvä vaan. Sul on tosi kiva blogi. Hyvät jatkot teille molemmille :)

  LIAMK: :D Toi oli hyvä. Pääsis kerrankin otsikoihin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, olen vähän huono lähtemään näihin mukaan, tosinaan näitä tipahtelee sieltä täältä.
  Mutta katsotaan josko ehtisin vastata jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 5. Ninnu: Ei haittaa, vaik et haastetta ota vastaan. Riittää kun tunnustus kelpaa :)

  VastaaPoista
 6. Terkkuja Pohtijalle löytyy blogistani, käyhän kurkkailemassa. :)

  VastaaPoista
 7. Thanks juu! Piti tulla oikein tarkemmin tutkimaan, mistä suunnasta tunnustus tupsahti. Ja hyvästä suunnastahan se : ) Hymy huulilla jatkan päivää ja otan tuon vinkin porejuomasta ehkä myös käyttööni, kun alan seitsemää tunnustusta itsestäni kertomaan ; )

  VastaaPoista
 8. wind-up toy: Voihan että. Käväisin katsomassa. Iso kiitos ja päälle kumarrus. Onkohan mulla vielä skumppaa jossain eilisten juhlien jälkeen... :)Sille olis nyt käyttöä. On tää taas niin juhlan paikka.

  Taru: Ole hyvä:) En yhtään ihmettele, et palkintoja on sulle sadellut. On sulla komeita kuvia.
  Pari skumppalasillista saattaa vapauttaa kummasti, kun alat miettimään mitä itsestäsi tunnustat ;)

  VastaaPoista
 9. Sä ja sun jutut on vaan sit niin ihania! BLOGIA ET TODELLAKAAN VOI LOPETTAA!!! Vaikka se välillä taitaa mielessä kummitella, hiljaisia lukijoita riittää. Ei kaikkee vaan voi aina kommentoida...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Oi kun tuli sun kommentti tarpeeseen. Et teitä "hiljaisiakin" lukijoita on. Meinaan kun tää blogin päivittely on paljon mielekkäämpää, jos tietää et sitä luetaan.
  Mä ihmettelen joidenkin blogien tervetuliaistekstiä tyylliin "mä kirjoitan lähinnä itselleni, mut jos kiinnostaa, niin saa lukea". Mä taas kirjoitan just sen takia, et mun ajatuksia luettais. Muutenhan sitä kirjoittelis kaiken lukolliseen päiväkirjaan.
  Juu ja ymmärrän, ettei kaikkee voi kommentoida. Mut oikein hyvä, et tiedän teitä lukijoita olevan :)

  VastaaPoista
 11. Oooooh, olen otettu saamastani huomiosta ja tunnustuksesta, tuhannet kiitokset! Voi olla, etten ainakaan nyt heti tartu haasteeseen (kato ku riittää nii hirveesti päänvaivaa aina noissa miehissä ettei kerkee niistäkää ryökäleistä kaikkea kirjottamaan... :D), mut mä pidän ton mielessä "writer's block" -päivän varalle. :)

  Nii ja hei kiva blogi sulla! Palailen varmasti lueskelemaan lisää.

  VastaaPoista
 12. irma-kyllikki: Ole hyvä :) Eikä hätiä, vaikket haastetta ehdikkään ottaa vastaan. Kunhan toi tunnustus kelpaa.
  Kiitti blogini puolesta :)Tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails