lauantai 6. syyskuuta 2014

Poliittiset virkanimityksestä on syvältä

Hellou, meikä on bäk.

Venähti luovatauko ennakoitua pidemmäksi. Mitään virallista vetäytymistä "julkisuudesta" ei ollut. Stadionkeikkaa tai isoa pressitilaisuutta. Noup. Kirjoittaminen vain jäi kaiken muun viedessä mun huomion. Ja ajan. Ihan kaiken.

Mut mielessä ootte olleet. ja täällä sitä taas ollaan. Sanat sinkoilevat ja virtuaalinyrkkiä heilutetaan kaikille mahdollisille epäkohdille. Asioille, jotka mun mielestä on päin peppureikään tai jopa syvemmältä.

Ja onhan noita kaiken maailman paskajuttuja ollu täs lähiaikoina. Niinku toi Ukraina hässäkkä, joka meinaa jo viedä joiltakin yöunet. Ei multa. Toi reilun tuhannen kilometrin etäisyys mukavasti rauhoittaa. En ole millekään inhimillisellä hädälle immuuni, mut ku ei täs koko maailman murheita voi harteillaan kummiskaan kantaa. Kun nyt jotenkin handlaa oman ja läheistensä elämän. Niihin sentään jotenkin pystyy vaikuttaan.

Niin et keskityn näihin lähipiirin asioihin. Kuten esmes poliittiset virkanimitykset. Jep, tarkotan tätä viimeisintä Laura Räty ja Lasse Männistö - vaihtokauppa-yritystä. Voi pieksulan väki! Voi helvetin perse. Helvetin härskiä touhua. 
Tulkaa nyt politikot ihan oikeesti 2010-luvulle. Ja samalla voisitte sieltä kaikkivoipaisuuden ilmakehistä laskeutua tänne kansalaisten kanssa samalle maankamaralle. Ei missään yksityisessä yrityksessä riittäis, et sul on oikean värinen puoluekirja ja satut olemaan poislähtijän kaveri - jonka faijalle muuten tämä poislähtijä mm. järkkäs kivan duunimestan Kevan uudeksi dirikaksi.
Helvetti senkin sohlauksen kanssa. Juu, varmaan oli tää Merja Ailus sössiny työpaikka-etujensa kanssa, mut muistatteko sitä huskastelua jota Laura Räty esitti moittiessaan Ailuksen toimintaa. Ailushan vaan edustaa keskustalaista "maan tapaa": rahat pois, mistä sitä irti saa. Ja mitäs tää Laura on ite menny tekemään? ?Päivän valoon tupsahti verojen viisas ja kaukaa kiertäminen, niinku kaikki - okei ei kaikki, mut melkein - lekurit nykyään tekee. Juu, lakia on noudatettu. Ei siinä mitään. Kokoomuslaisethan on näitä hyvätuloisten ja -osaisten oloja kovastikin petranneet muutenkin, kun ovat hallituksessa jonkun aikaa vaikuttaneet.

Kysyn muuten tässä kohtaa ihan näin julkisesti: Kuinka kauan kansa antaa kokoomuksen tavallista veronmaksajaa kyykyttää? Vai riittääkö äänestäjille yhteenkuuluvaisuuden tunne: Ollaan niin ku yhtä porukkaa noiden nuorekkaiden ja menestyvien kokoomuslaisten kanssa. Kiva tunne, mut ei auta tavallista palkansaajaa, lapsiperhettä, eläkeläistä tipan vertaa.

Noh, takas asiaan. Hetkinen mikäs se olikaan.... niin toi poliittinen nimitys. Se on ihan persreijän takaa ja sen on nyt huomannut myös pääministeri the Mister Selfie Stubb. Julkisuusmylly oli liikaa. Huomas kokoomuslaiset et korjausliikkeitä on tehtävä. Sinällään myönteistä ottaa opiksi mokistaan. Mut ku näin tärkeissä asioissa ei mokia sais tulla. Lasse M päätti jättää Stadin apulaiskaupunginjohtavan homman väliin ja hyvä niin. Niin ison pestin hoitamiseen tarvitaan muutakin kuin hyvät kaverisuhteet. Oikeesti. Ja muutakin kuin poliittinen suuntautuneisuus. Näin on.

Ja asioille on tehtävä jotain.
Poliittisesti jaettavista pesteista, helkkari soikoon, on päästävä eroon!
Mä vaadin sitä!!

Hitsi, täshän lähti veri kiertään oikein kunnolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails