perjantai 2. maaliskuuta 2012

Natoon(ko)

No jaa. Uus pressa on valansa vannonut ja arki jatkuu valtakunnassa. Nähtäväksi jää minkälaisena. Mut tiettekste, ku se ei mua kiinnosta. Oon vilpittömän what ever - fiiliksillä liikkeellä. Mä oon iskeny silmäni sivujuonteeseen, pressan vaimoon.
Eiks kuulkaa nuori nainen sais olla vähän eloisampi? En tarkota, et tarttis pöydillä tanssii ja skandaalinkäryssä viihtyä. Joo, joo arvokkuutta pitää olla. Mut ei sentään rautakangen nielleenä: Hymy liimattu kasvoille. Katse poissaoleva, kuin ois mimmi eksyksissä. Ja kun se avaa suunsa, saadaan kuulla vain ulkoa opeteltuja latteuksia.
Kuin ihmiset sitä ihastelee? Mitä hienoa siin on? Ku mun silmään ei osu.
Mä kovasti vierastan ihmisten ulkoiseen olemukseen liittyvää arviointia. Teot ne on tärkeitä.
Mut niin mäkin täs vaan kyylään Jenniä, sen ulkoista olemusta. Kun sillä ei niitä tekoja ole, joita voisin arvostaa. Muuta kuin et on pressan vaimo. Mut sillä ei mun arvostusta vielä saa. Eikä runokirjoilla.

Hei oikeesti, lähdin taas sivuraiteille. Ku piti ihan muusta ja paljon tärkeämmästä sanoa sananen.

Varuskuntien lakkauttaminen puhututtaa eduskunnassa ja valtakunnassa. Erityisesti kunnissa, joista seuraavaks ollaan kasarmit sulkemassa.
Täs on taas jotain mitä meikä ei ymmärrä: meil ei kuulemma ole varaa ylläpitää kaikkia nykyisiä varuskuntia??
Mutta meillä on varaa ostaa Jenkkilästä 185 miljoonan lento-ohjukset???

Ynnäillääns yhdessä. Meil on nyt kokoomustaustainen pressa. Kokoomus on suurin puolue. Mistä ne kokoomuslaiset tykkää? Just! Ne tykkäis änkee Suomen Natoon.

Oma puolustus ajetaan pikku hiljaa alas ja säästyneillä rahoilla osteskellaan Yhdysvalloista puolustustarvikkeita. Ja hei yht´äkkiä me ollaankin Naton tarpeessa. Kun sitä omaa puolustusvoimaa ei enää ole.

Tässä me mennään kuin pässit narun päässä kohti Natoa. Sanokaa mun sanoneen (nyökyttää päätään kiivaasti).

2 kommenttia:

  1. Jennilla on niin kutsuttu Cipralex-hymy paalla ;-D Pohdiskelin muuten samaa asiaa tassa vahan aikaa sitten eli siis tyttorukan kadoksissa olevaa selkaruotoa. Kumma eukko, on kuin vedella jatkettu rasvaton maito.

    VastaaPoista
  2. Marianne: :D mainio toi Cipralex-hymy kuvaus. Just siltä se näyttää. On kuin lauantaimakkara: hajuton ja mauton.
    Vedellä jatkettu rasvaton maito - nyt mä repesin ;D

    VastaaPoista

Nakkaa omat mietteesi aiheesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails